Wednesday, 6 February 2013

SEGMEN : Blogwalking & Kenali IPT


Assalamualaikum semua..alhamdulillah berjaya merentasi minggu sibuk o_0 .dengan tidak semena-menanya hati ni terasa nak join segmen ni..tambah-tambah bila ia nya dari blogger yang saya sangat minat..huehue so segmen dia senang sahaja,just cerita about IPT kita or yang budak-budak lagi tu cerita pasal sekolah korang..hee~


jom join!klik sini

okay ! Saya pelajar IPT Universiti Malaya.. tapi masih asasi sekarang ni..insyaa Allah next year sambung ijazah*doakan ye.. macam yang semua tahu,kalau nak masuk UM ni kena lalui fasa asasi terlebih dahulu..so ada dua program asasi untuk UM..iaitu PASUM and APIUM..okay saya termasuk golongan dalam APIUM * =D mesti korang pening kan?apa PASUM,apa APIUM tu?hehe.. okay APIUM tu Akademi Pengajian Islam,Universiti Malaya-PASUM pulak Pusat Asasi Sains Universiti Malaya..

Dua kampus asasi yang sangat berbeza tauu..APIUM ni di nilampuri,Kelantan..and PASUM pulak dekat Kuala Lumpur.. PJJ(percintaan jarak jauh)*hoho tak ada kena mengena pun ! okay,now masuk pasal apa yang istimewa kat APIUM ni..wahhh..best sangat tau..ia dikenali dengan "bumi tarbiyah"..alhamdulillah siapa yang masuk sini pasti pulang dengan mutiara-mutiara dan ia bukannya mimpi ngeri berada di bumi ini..satu-satunya tempat yang saya sangat kagumi di malaysia ini..

TIDAK PERNAH ADA KECURIAN !
Dalam banyak-banyak tempat saya belajar,first time jumpa tempat yang tak ada langsung risiko kecurian,hatta benda sekecil-kecil zarah pun..percaya tak?kami dengan selamber nya meninggalkan laptop+duit+handpone kat atas meja,kat kantin,pondok belajar..and mana-mana lah..tinggallah seminggu pun..tetap ia dikedudukan yang sama..see?? tak ada yang sudi usik pun..alhamdulillah =)


kat hostel WiFi percuma+speed!!
Bilik Tutorial ada Aircond, bukan kipas!! +WiFI
Lecturer kami cool dan memang terbaik dari LADANG!!
Bia'h solehah yang masih kekal hingga sekarang!!
kelantan kalau musim tengkujuh suhu bawah takat beku mcm kat OVC, dah tak perlu fly!!
 KAWAN2 KAT Sini SEMUA BAIK2... nanti anda akan menghargai SAHABAT2 anda :)
kos hidup murah!!
Hari minggu boleh pergi pusing-pusing kelantan..memang superb!
pernah ada shooting "Warkah cinta" disini!!







Itu lah sebahagian keseronokan yang patut anda ambil peluang!! Sangat-sangat superb!! Best gilerrrr!! babeng!!!kebaboom!!










✿ Semoga Allah Redha Dengan Perkongsian Ini ✿

7 comments:

Husna Humairah said...

terima kasih join :)

sila hntar link post ini ke --> http://milikhusnahumairah.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalking-kenali-ipt.html

jika tidak berbuat demikian, sy x letak anda di senarai peserta. maaf sy dah pening ni, bersepah2 link T_T

NaJaH RaZaK said...

@Husna Humairah dah hantar..terima kasih..sentiasa memahami ^_^

Yong Baiaah said...

dari segmen yg sama

http://ceritasukadukasaya.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalking-kenali-ipt.html

done follow you :)

fardiyah said...

kwn sy pown ade blaja dkt sana :D

http://fardiyah.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalking-kenali-ipt.html

Arita Atira said...

Salam Perkenalan...
Dari Segman Yang sama.. Datang Nak Terjah2.. Sambil Tu nak Berkenalan..
Done Follow Here. . Follow Me Back Yer ??:-)

http://tirasigigiarnab.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalking-kenali-ipt.html

NaJaH RaZaK said...

@fardiyah thanks semua :) done follow u all jugak..@Fardiyah siapa kwn awak tu?mana tau kenal..

Husna Humairah said...

PERHATIANNNNNNNNN!

Pemenang dah diumumkannnn--> http://milikhusnahumairah.blogspot.com/2013/02/pemenang-segmen-blogwalking-kenali-ipt.html

Adakah anda pemenangnya? CHECK IT OUTTTTTT! :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...