Friday, 25 May 2012

RagaM MeReka...hukhuk

Asslamualaikum..
entry kali ni nak story ttg 3 sahabat..hihi
haiiyyaa bru brape bulan berpisah sudah ada bau rindu2 ma...banyak sedih..kalau dulu kat sklh tiap hari mengadap muka diaorg..urrmmm..skrg ni bukan setakat nak tengok muka..nak dgr suara mereka pun haiiyyaa byk ssh ma..
-----------------------------
~ sehari sebelum ni sahabat 1 telepon bertanya khabar.. happynyer dye call..huhu~
x berhenti ketawa bersama sahabat 1 tu..isshh2..hehe..dye rindu tu sbb dye call...hehe(m0od perasan)..
sementara tunggu nak daftar at UNISZA..dye keje dlu kat sebuah restoran..cannttiiikkkk btul tmpt keje dye..=D sejak dye keje tu la dye buzy gler smpi nak msj ngn dye pun ssh..hikhik..
 its okay.."sentiasa memahami"..

borak punyer borak..dye dah nak letak tepon cos dye dah nak balik dri keje..sblum tu..dgn bangga dye kate dye dah jadi budak KL(tolonggllahhh)..hehe ..rindu btul nak jumpe dye..hee~ semoga dapat jumpe yea fwen..

ni lah sahabat 1 tu..hee~

~ ni kisah sahabat 2 pulak..hehe bru je td dye antar msj..bunyi nye cmni :
"salamualaikum sahabatku (: , amboi2..kalo x anta msj,x de la dye mulekan yekk! hehe" and .....................
(x leh tulis kat sini)hihi..aloorrgghhh..maap yea..x de kredit la dear nk reply ur msj..(ble sahabat 2 bg msj trus tepon my dad suruh tlg blikan topup)..hee~
 nnt kte reply yea..tunggu tau.. dulu kat sklh slalu kongsi story suke dan duka bersama sahabat 2 ni..ngn sahabat 1 pun skali..hee~ tpi skrg ni ssh skit..msing2 berjauhan..hanya boleh calling2 and msj2 je..
but stay syukur alhamdulillah..terima kasih kat sistem komunikasi.. kami msih dpt berhubung walapun jauh2..
hee~..kte ngn sahabat 2 ni suke guna "FORMULA and KONSEP".hehe(org lain x fhm..kami je)..
wahhh rindunye kat sahabat 2 ni..lg satu sahabat dua ni gelarkan kte ni 'PAU PENYEK' and 'MOKDEK'=gemuk pendek..haha
*pepandai je..hehe.. good luck study at UITM yea..



~ ha..ni kisah sahabat 3 pulak..huhu~ dye sudah senyap sunyi dan sepi..hehe..x lah..dye buzy ngn minggu oretansi nye di USIM..sungguh awal mereka daftar..hukhuk..nak antar msj risau ganggu pulak..ape2 pun doa mengiringinye di sana..hee~ sblum ni slalu msj ngn dye..tpi skrg ssh skit lah jwbnyer..sob2..last msj ngn dye kte tanye psl borang untuk biasiswa plajar asasi..alhamdulillah kmi dua2 dpt...
"KAMI BEBAS PTPTN" hikhik..
dlu kami sibuk2 duk cari biasiswa sbb x sanggup nak amik ptptn..lastly dpt jugak..
alhamdulillah..thank you Allah..
sahabat 3 ni suke gelak..dye sgt ceria..hehe..best dpt bersahabat dgnnya..(untunglahhh)hehe..
rindu nak dgr dye ckp"tensionlah".. perkataan tu slalu dye lafazkan..hehe..
onnie best x kat sne??kawan mesti dah ramai kan??take care yea..jgn lupakan kami disini..hee~


"Ukwah Itu Dihati,Walau Bersendirian Pasti Ia Menemani..
Setiap Yang Manis Mampu Dikenangi ,Walau Tiada Dimata Kini,
Ia hadir Bila Dirindui,Kerana Asasnya Ia Kekal Di Dasar Hati...



Hari2 Berlalu..
Tentunye disisimu teman2,
yg jauh lebih baik dariku..
Namun ketahuilah..
Ape yg tgh ku lakukan,
adalah...
Mendoakan diri kalian agar GEMBIRA SELALU!! (^_^)


entry lepas ni cter ttg sahabat2 seterusnye..hehe~
ramai lagi crita sahabat2ku..huhu~

~terima kasih sudi membaca~

✿ Semoga Allah Redha Dengan Perkongsian Ini ✿

5 comments:

applegreen said...

Terima Kaseh Jadi Sahabat aku :) , although tak der aku dalam neh , Hehehe :DD .

NaJaH RaZaK said...

same2..isshh..jgn ckp cmtu..x msuk kat lagi lah.sabar k..dont worry kalau x tulis kat sini..u ade tmpt tersendiri dlm hati ini..hehe

islam ad-din said...

sedih l pulak bila aq bca...serius aq ckap rindu yg teramat tahap maximum...!!! zaman sekolah

Anonymous said...

Hey would you mind letting me know which hosting company you're utilizing?

I've loaded your blog in 3 different browsers and I must say this blog loads a lot quicker then most.
Can you recommend a good hosting provider at a fair price?
Thank you, I appreciate it!

my webpage ... set up a website - -

Anonymous said...

It's truly a great and useful piece of info. I'm satisfied that you shared this helpful info
with us. Please stay us informed like this. Thanks for sharing.



my web site evolution battle for utopia hack

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...