Thursday, 21 March 2013

Segmen Jom Pilih Hadiah!

klik banner untuk join
                                       
assalamualaikum..alhamdulillah walaupun kurang sihat tapi hati ni tekad jugak nak join segmen yang comel ini :) sebab saya yakin ada banyak manfaatnya..

Bukan sekadar dapat tambah follower malah dapat hadiah.. ha'a cakap tentang hadiah..huhu first time jumpa segmen yang kita boleh pilih hadiah apa yang kita nak..walawehh...terkejut tak? atau korang memang dah pernah join and najah ni memang ketinggalan zaman..heheh.. whatever lah..janji dah join.. dapat or tak itu belakang cerita la kan..btw rugi tau sape tak join..so jom join ramai-ramai..kita memeriahkan lagi segmen dari blogger comei tu :D

Najah nak hadiah :
                                                  Topup RM 10 and  T-Shirt Muslimah



Doakan untuk najah ye..ngehngeh







✿ Semoga Allah Redha Dengan Perkongsian Ini ✿

3 comments:

CynthiaShin 欣倪♥ said...

From the same segmen :D visti mine too <3

http://theonlydaughteroflee.blogspot.com/2013/03/segmen-jom-pilih-hadiah.html

AyuInsYiraH said...

salam.. ayu dtg dari segmen yang sama... ada masa nanti singgah la ke blog ayu ye..

http://www.ayuinsyirah.my/2013/03/segmen-jom-pilih-hadiah.html

Cik Fie said...

dari segmen yang sama . :)

http://www.cikfie.com/2013/03/segmen-jom-pilih-hadiah.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...