Friday, 9 August 2013

No Title :'D


Kena Tinggal !

dari bangun subuh tadi lagi hati dah sebak sebenarnya sebab tahu akan kena tinggal dengan family tapi muka still kena cool *cover beb! malu la nanti >_<'' haha  tapi hati tak sekental tu kot :'( time family packing barang mata dah berair tapi rasa tak ade sesiapa yang perasan :') pandai sorok :D time umi suruh tolong angkat barang,saje buat-buat tak dengar sebab kalau angkat kang habis banjir kawasan muar ni . haha

Sampai lah time menghantar family ke kereta, time salam dengan umi tu dah memang tak boleh tahan dah air mata ni tahap maximum tau.. punya payah nak cover supaya tak jatuh tapi bila adik tegur.. huh!laju pulak jatuh :'( okay sebakk sangat!

so tinggallah daku dengan sepupu yang dah besau-besau ni kat rumah mak sedara huu~ malam ni tiket balik kelantan. Moga selamat sampai disana. Ya Allah banyaknya kerja yang tertangguh. Semoga segalanya Dipermudahkan :')





✿ Semoga Allah Redha Dengan Perkongsian Ini ✿

4 comments:

Harith Iskandar said...

alaaaa touching sgt arrr....ehehe

Chik Najah said...

ngehngeh :D

Diari Si Froggie said...

Wasalam.. Laa.. awat kena tinggal tak muat ke nak balik sekali tu? sian dia kena tinggal ea. hehe..

http://www.diarisifroggie.com/2013/08/nuffnang-dan-8share.html

Chik Najah said...

tau tak pe.. kereta tu dah macam sardin :'D sume dah besau2 :')

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...