Wednesday, 23 January 2013

Yeah Ziyad nak dapat adik :D


Assalamualaikum.time cuti ni rasa bosan sangat..so lepas solat dah tak tahu nak buat apa..dengan lajunya tangan menarik and apa lagi menghadap la laptop comei ni..huehue padahal banyak lagi kerja yang tak settle tapi still jugak nak anggap borink >_<''

sebenarnya nak ucap TAHNIAH kat ukhti kiki and akhi abdul kadir sebab tak lama lagi akan menimbang anak yang kedua..alhamdulillah..tahniah3x..yeahh ziyad akan dapat adik..tak sabarnya nak tengok adik ziyad ni..mesti comel macam dia jugakk..semoga adik yang bakal lahir ini soleh solehah.aamiinn..

bagi siapa yang baru baca entry ni and tak kenal siapa lah ziyad ni..ha jemput-jemput la bace entry ni ye klik saya

lepas ni ber"empat" pula ye ^_^
I love you ziyad..hukhuk

last but not least..salam maulidur rasul buat semua umat nabi muhammad saw..penghayatan mahabbah rasul =')





✿ Semoga Allah Redha Dengan Perkongsian Ini ✿

1 comment:

Ian Insyirah said...

anda sama seperti saya... asyik tertanya-tanya apa yang terbaru tentang budak soleh ni >^_^<

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...