Tuesday, 19 February 2013

Hari Sibuk Nada (O_*)''


Assalamualaikum.. entry lagi..kali ni qatrunnada paksa saya buat entry tentang hari sibuk dia..entah bila la nak jadi last entry..hehe *semua ini kerja nada :P

Minggu ni amat-amat sibuk..tambah-tambah minggu akhir kan..macam-macam benda nak kena settle kan..nada cakap dia sibuk giler start hari ahad sampai hari khamis ni..berkuah-kuah telinga saya mendengar tentatif dia untuk minggu ni sahaja.huh!btw kita penuhilah jugakkan..amikkk ni entry khas untuk nada je!hee~


 Ahad : latihan untuk penutupan tobur *kalam jamaie

Isnin : speaking with teacher hanunah+latihan tobur lagi
 Selasa : syafawi kemahiran quran+latihan tobur+raptai for tobur esok depan ustaz akhbar *_*+kelas ganti maqal+exam maqal*karangan arab..huh!
 jaga anak-anak kucing kat AMK+bagi mandi+bagi makan+++
pilihan raya MT kelas+tidur sahaja!


Btw kesian kamu ye nada..saya sudah happy sebab dah lepas semua tu just syafawi kalam je belum lepas lagi..huehue.. hak study week hak kami!haha jom demontrasi..hee~good luck ye chik nada and yang belum lepas lagi..buat yang terbaik deyh.. <3 doaku mengiringimu

seronok je tengok fadhilah+nisa+alia+husna nak balik..sedih pulak tetibe..tak pe lah,berapa minggu je lagi kan..chaiyok2x! good luck untuk exam nanti deyh*cakap kat diri sendiri :D biasalah kalau nak exam ni..nak start study bukan main semangat..last-last..kedebakkk..stado jadinya..



Saya seperti diatas :)

''Ya Allah,keluarkanlah kami dari gelapnya keraguan,muliakan kami dengan ucapan kefahaman,bukakanlah bagiku hikmahMU dan limpahilah padaku keberkatanMU,Wahai Yang Maha Pengasih"










✿ Semoga Allah Redha Dengan Perkongsian Ini ✿

3 comments:

Ain Riz said...

gd lck najah :D hehe

Adibah Nabilah said...

bittaufiq wannajah najah ..heheh

aLia aLi said...

aku rasa mmg takde last entry lah kot . haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...