Tuesday, 12 February 2013

"SEGMEN:RAMAIKAN FOLLOWER BLOG 2013 BY NurulFHMT!"


Assalamualaikum semua..dalam kesibukkan minggu akhir ni,sempat lagi teman nak join satu segmen yang tempoh tamat dia..sangat lah lama..hoho~

segmen ni tak ada hadiah pun tapi teman tertarik nak join bila baca objektif dia..huehue :

DAPAT MENGENALI BLOGGER-BLOGGER LAIN
*Tidak kira blogger yang masih baru di dunia blog atau yang sudah aktif lama dalam dunia blog.

DAPAT MENGERATKAN LAGI SILATURAHIM SESAMA BLOGGER-BLOGGER LAIN
di samping itu juga,korang akan...
DAPAT MENINGKATKAN FOLLOWER DI BLOG MASING-MASING


So,tunggu apa lagi..jom join..hee~  ^_^ nak join >picit sini<


mood : mencari idea nak buat entry khas untuk chik Alia*puteri kayangan












✿ Semoga Allah Redha Dengan Perkongsian Ini ✿

5 comments:

NurulFHMT ◕‿◕ said...

hehe..thanks ye sebab tertarik nak join segmen ini.ngee~

senarai peserta setakat ini ada di sini :) boleh check link anda.

http://diarionlinenurul.blogspot.com/2013/02/senarai-pesertasegmenramaikan-follower.html

Arita Atira said...

Salam.. Maaf Mengganggu.. Jom JOIn...

Anda di Tag..

http://tirasigigiarnab.blogspot.com/2013/02/segmen-who-is-lucky-one-by-hanna-kk.html

:-)

Arita Atira said...

Salam.. Maaf Mengganggu.. Jom JOIn...

Anda di Tag..

http://tirasigigiarnab.blogspot.com/2013/02/segmen-who-is-lucky-one-by-hanna-kk.html

:-)

saedah syakir said...

salam ukhwah....
dah blogwalking kat cni...
jom blogwalking saya pulak
http://warnawarnisaedah.blogspot.com/2013/02/segmenramaikan-follower-blog-2013-by.html

Iyraa Cariyno said...

dari segmen yang sama,done follow..follow back :)

http://iyraacariyno.blogspot.com/2013/02/segmenramaikan-follower-blog-2013-by.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...