Friday, 8 February 2013

Sehari Bersama Kembar !


Assalamualaikum..entry kedua yang dibuat tengah-tengah malam buta ekoran mata yang tidak mahu lelap..bukan ku pinta..tapi ia yang tak nak tidur..best betul roomate saya tidur..siap berdengkur lagi :p 

okay..entry kali ini baru berpeluang nak story tentang kembar saya ni..selama ni saya tak  bagitahu pun kan?hee~ sebab kembar saya ni tak suka kontroversi2 ni..so saya hormati keputusan dia..tapi kali ni kruikkruikk pecah habis rahsia ini.. :D

love you <3
Nama dia Fadhilah..ye memang dia sangat comel+pandai berbanding saya ! :')tapi, kami tak kesah sebab kami saling sayang menyayangi..cewahhhh  >_<''

bayangkanlah dah lama kami tak ambil gambar bersama..so tetibe kami terdetik nak ambil gambar sekali after class..so mangsa jadi photografer kami ialah nada,anis and aifaa..huehue sabar mereka melayan kerenah kami :') thanks korang..sayang korang ketat-ketat..

tanah tak rata yang menyebabkan saya nampak rendah  :(

jelas disitu adik kena marah supaya cepat sikit! hehe

Banyak kali dah saya ingatkan dia yang saya lagi tinggi dari dia..tapi dia tetap tak dapat terima kenyataan.. tak pe la awak,saya faham perasaan awak..hehe jangan risau,kalau ada yang berani buli awak bagitau saya..saya cepuk dia nanti :p

actually kami hanya kembar warna baju dan kami bukan kembar kandung..so tak perlu buat muka pelik+dahi kedut-kedut sebab muka kami memang lain..fadhilah comel dan najah comot :p dan kami sangat berbangga..hewhew..okay ni just entry suka-suka sebab dah tak tahu nak taip apa..


Kita tidak akan pernah menjumpai seorang ayah, isteri, kawan, sahabat, tempat tinggal atau pekerjaan yang padanya tidak terdapat perkara yang menyukarkan. Pada setiap perkara itu pasti terdapat sesuatu yang buruk dan kita tidak suka. Oleh itu marilah kita memadamkan keburukan itu dengan kebaikan yang ada pada mereka.  Insyaallah, kita akan selamat dan merasa adil 
Allah SWT menghendaki dunia ini sebagai tempat bertemunya dua perkara yang saling berlawanan, dua kubu yang saling berhadapan dan dua pandangan yang saling bertentangan, yang baik dengan yang buruk, kebaikan dengan kerosakan, kebahagian dengan kesedihan.

salam alaik..














✿ Semoga Allah Redha Dengan Perkongsian Ini ✿

4 comments:

Ain Riz said...

okeh , prnggan atas trdud sikit nak caye ke taak nie kemba najah , name dah jaoh trsmpang , najah / fadilah . hahaha . pape pon , mke korng ade lah secubit 2 cubit nak dekat same . hehe

Ain Riz said...

okeh , prnggan atas trdud sikit nak caye ke taak nie kemba najah , name dah jaoh trsmpang , najah / fadilah . hahaha . pape pon , mke korng ade lah secubit 2 cubit nak dekat same . hehe

NaJaH RaZaK said...

hehe.. memang jauh menyimpang nama tuh..tak nampak kembar langsung :D

Izyan Yan Cinnamon said...

bez & enjoy bca entri awk ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...