Saturday, 23 February 2013

Hati Sebak !


Alhamdulillah malam ni sihat sikit dari semalam and pagi tadi..kebah sikit demam ni..alhamdulillah..Ya Allah memang kalau ikut hati nak tidur je 24 jam..tapi bila fikir banyak lagi tanggungjawab kita kat muka bumi ni,tak jadilah nak tidur 24 jam... cehhh (>_<) padahal lebih kurang 24 jam jugak tidurnya..hehe

tapi agak terkejut dengan kekuatan diri yang tiba-tiba boleh tolong menolong kemas bilik untuk akhir sem ni and boleh pegi bilik aifaa bincang tentang presentation untuk kelas komputer nanti..hee~

"Benarlah,serahkan segala kudrat kita kepada illahi kelak kita akan merasa kita mempunyai kekuatan yang luar biasa"

ni bila buat entry mesti teringat kat Chik Aliah tu,ye la dah banyak kali dia bising bila la last entry blog ni..hee~ sorry la chik alia..tangan ni asyik gatal je nak taip..tak boleh halang la,kalau tak bagi nanti dia merajuk..susah hidup tau!


Okay,nak cerita sebaknyer hati ni bukan apa pun just sebab baru lepas sembang dengan family yang nun di perak..lepas jugak rindu kat diaorg walaupun just kat FB..study week ni la homesick pulak :') tapi happy sangat bila tengok diaorang happy dengan buku-buku yang cek beli untuk diaorang..ni lah hasilnya selepas menghabiskan kudrat ini untuk pusing satu SMO and POPULAR tu.tadaaaaa :D



Thanks a lot Dato' Najib Rajak for giving me that voucher :') Sincerely me, A student from Academy of Islamic Studies..


Okay..setakat ni saja..sekali lagi nak bagitahu readers and follower semua..saya akan balas kunjungan anda after final exam saya ye..doakan saya and kawan-kawan dapat buat yang terbaik dalam exam..mood exam sudah mariiiii...okay..salam alaik..





"Doakan kami ye ^_^"





✿ Semoga Allah Redha Dengan Perkongsian Ini ✿

4 comments:

Ain Riz said...

heee.. bab 2 hmesick tuee mmg kbiasaan klo tngah exam. hehehe

aLia aLi said...

krikk . krikk . nampaknya mmg takde last entryyy laa

Angah said...

good luck dik..

Aimi Rahim said...

anda direview . tahniah !
http://everybloghavetheirownstory.blogspot.com/2013/03/current-chapter-review-followers-yang.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...