Sunday, 17 February 2013

Last Entry !


Assalamualaikum.. yang tengah baca entry ni sihat ke?harap-harap sihat la ye..alhamdulillah setelah hampir seminggu tak update blog,tekad jugak di malam yang buta tuli ni nak update blog..macam tajuk entry la kan,ni adalah last entry before menempuh studyweek+finalexam+balikkk :D

Minggu ni memang sibuk+penat sangat,alhamdulillah dapat tempuhi dengan baik*thanks sahbat-sahabat yang selalu disisi memberi sokongan :') ni pun baru balik dari kem kepimpinan*Ya Allah sangat-sangat penat+sakit satu badan------> akibat first time kena pumping :'( tapi alhamdulillah disitu kami belajar meletakkan sepenuh kebergantungan kepada Allah atas kekuatan fizikal kami :') 

So,kepada follower-follower and yang datang bertenggek dekat sini,terima kasih banyak-banyak tauu..nanti after habis final exam saya akan bw+follow+bertenggek dekat blog korang pulak ye..boleh je nak on laptop time study week nanti tapii dah tekad untuk sem ni nak buat yang terbaik dalam exam..doakan tauu (^_^)''


Aku BerMohon kepada Sang Pemilik Ilmu,Agar diberi kefahaman dan ketenangan dalam menuntut ilmuNya. Hakikatnya kita insan yang lemah,Niat lillahi ta'ala.Biiznillah,
Allah akan bantu.

Masih berbaki satu minggu kuliah lagi untuk penghabisan bagi sem 2 sebelum memasuki alam 'study week' . .InsyaAllah , berusaha memanfaatkan masa dengan sebaiknya. 
Allahu yusahhil !
Aamiinn..


Bottom of Form










✿ Semoga Allah Redha Dengan Perkongsian Ini ✿

2 comments:

Ain Riz said...

btaufq wnajah utkk exm akn dtgg yeaa najah :)

Ain Riz said...

btaufq wnajah utkk exm akn dtgg yeaa najah :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...