Monday, 22 April 2013

"Segmen pencarian bloglist bulan may 2013 by izyancinnamon"


Assalamualaikum reader semua,hari ni najah join segmen cik yan and nak ajak korang-korang semua untuk join jugak okay :)  Walaupun agak lambat join,janji dapat join.Maaf ye yan lambat sebab akhir0akhir ni najah sibuk sikit.heh! btw First tujuan join adalah untuk support yan,ye la cik yan ni memang banyak bantu najah dalam dunia blog ni >_< terima kasih yan *terharu jap +_+ kalau dapat hadiah tu itu rezki namanya hukhuk, so kepada anda-anda apa tunggu lagi jom join cepat! klik banner untuk join okay :D

saya tag >dia<








✿ Semoga Allah Redha Dengan Perkongsian Ini ✿

2 comments:

ÜShooting Stars//ieyan cinnamonÜ said...

Datang sini nak check sama ada linknya betul ada tidak,apa2 pun terima kasih kerana sudi memberi sokongan pada segmen pertama yan..:)Tunggu keputusannya pada 25/5/2013 bulan ni :)Saya menghargai sokongan anda..:D

Boleh check senarai peserta kat sini.

http://izyan-mydiary.blogspot.com/2013/04/senarai-peserta-segmen-pencarian.html

Diera Tekikushika said...

hai dtg sini melawat kawan baru. salam perkenalan. baru sempat nak menjenguk. jemput singgah blog kita pulaks. =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...